Mesaje
Adauga anunt nou
Kuehne Nagel Romania
Kuehne Nagel Romania

Kuehne Nagel Romania

 • Ultima oară activ: 13 mai 2024, 08:05
 • Pe OLX din: 22 feb. 2019
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
 • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

Kuehne+Nagel este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii logistice din România, oferind clienţilor săi soluţii pentru: transport maritim, transport aerian, transport rutier, logistică şi depozitare.

Kuehne+Nagel a intrat pe piaţa din România în 1994. Astăzi, Kuehne+Nagel este reprezentată prin 14 locaţii şi 10 centre de contract logistics cu peste 154,000 m².

Experţii noştri în logistică deservesc o bază de clienţi în continuă creştere, compusă din companii româneşti din diverse industrii, precum şi corporaţii internaţionale.

SOLUŢII LOGISTICE DE TOP

Kuehne+Nagel oferă soluţii integrate și sustenabile de-a lungul întregului lanţ de aprovizionare ce transformă provocările logistice în avantaje competitive. Revizuim şi adaptăm în mod constant procesele pentru a fi eficiente la nivel global cât şi local. Acest lucru ne permite să îndeplinim cerinţele pieţei locale, ceea ce reprezintă cheia unei relaţii de success pe termen lung.

Cu un portofoliu complex de produse, cu expertiză în diferite sectoare industriale, cu sistemele noastre tehnologice inovative ne putem concentra asupra transportului şi al depozitării, timp în care dvs. vă puteţi concentra pe propria afacere.
 

Contact

 • Bd. Iuliu Maniu 6L
 • 061103 Bucuresti
Vezi pe hartă
  • Websitehttps://ro.kuehne-nagel.com/ro_ro/

  Descarca aplicatia pentru telefonul tau